Snimak rekonektivnog iscjeljivanja PIP kamerom

Na ovim slikama vidimo energetski zapis prilikom jednog tretmana Rekonektivnog isceljivanja. Snimak je napravljen PIP kamerom ( Polikontrastna interferentna fotografija ). Zapis je napravio Prof. Dr Ljubo Ristovski, profesor biofizike, sa Instituta za bioenergetska merenja i istraživanja iz Beograda ( BEMI Institut ).

Šta je PIP kamera:

Britanski biolog Harry Oldfield inspirisan idejom da usavrši efekat Kirlijanove fotografije, pre tri decenije je izumeo PIP-kameru, uređaj za snimanje suptilnih energija, koji registruje “uzorke interferencije fotona”. U toku tridesetogodišnjeg rada istraživao je teoriju i smisao života a usledila su mnoga neverovatna otkrića, uključujući i energetski entitet kristala (koji će se pokazati kao još jedna životna forma na Zemlji). Jedno od njegovih najznačajnijih otkrića je fotografski prikaz energetskog polja čoveka ili takozvane aure. Ova vrsta fotografije se zove polikontrastna interferentna fotografija koja se dobija specijalnom PIP kamerom, što je propraćeno i aparatima za merenje (ESM) kao i praktičnim mašinskim rešenjima (elektrokristalima) za balansiranje energetskog polja. Uređaj radi poput skenera koji deluje na suptilna energetska polja, a Oldfieldove metode daju velike rezultate.

Na snimku se jasno vidi polje koje se formira pri rekonektivnom isceljivanju, a prisutne boje u polju ukazuju na oblast delovanja:

Crvena boja: delovanje na cirkulaciju i uklanjanje energijskih blokada
Narandžasta boja: delovanje na polne organe, bubrege, bešiku i debelo crevo
Žuta boja: delovanje na abdomen (želudac, tanko crevo), jetru
Zelena boja: delovanje na kardiovaskularni i respiratorni sistem
Svetlo plava boja: delovanje na endokrini sistem, imuno sistem, kožu
Ljubičasta boja: delovanje na endokrini sistem i psihu (svest)
Bela boja: delovanje na endokrini sistem i psihu (podsvest)

Ruka prakticara snimljena PIP kamerom tokom sesija Rekonektivnog iscjeljivanja i Licne rekonekcije

Jezik