Rekonektivno iscjeljivanje

Rekonektivno iscjeljivanje savremeni je fenomen u području iscjeljivanja, te je namijenjeno onima:

  • koji su narušenog zdravlja, sa lakšim ili težim, akutnim ili hroničnim bolestima, jer vraća organizam u zdravo, tj. optimalno stanje balansa;
  • koji se osjećaju blokiranim u nekim od aspekata svog života – licnom, porodicnom, društvenom, poslovnom…
  • koji žele da unaprijede kvalitet svog života i podignu ga na viši nivo – radost, svjesnost, povezanost, smisao, blagostanje, kreativnost;
  • za sve koji žele da osvijeste svoje prave kapacitete, koji su često mnogo veći od onih koje mislimo da imamo;

jer Rekonektivno iscjeljivanje djeluje podjednako uspješno na svim nivoima kako fizičkom, tako i na emocionalnom, mentalnom i duševnom.

Ono nas povezuje sa sveukupnošću svemira, kao što nas povezuje i sa sveukupnošću našega bića, s onim što zaista jesmo. Višestruka znanstvena istraživanja potvrđuju djelotvornost i nevjerovatne rezultate Rekonektivnog iscjeljivanja. Znanstvenici uključeni u ta istraživanja su neki od vodećih u svijetu: Dr. Lynne McTaggart (napisala ‘The Field’ i The Intention Experiment’), Dr. William Tiller (zvijezda filma ‘What the bleep do we know’), Dr. Gary Schwartz, Dr. Konstantin Kortokov i drugi.

Rekonektivno iscjeljivanje je holistički, neinvazivni pristup zdravlju koje nudi blagodati bez rizika. Učinkovito je kod ponovnog uspostavljanja blagostanja na svim nivoima kao i kod prevencije bolesti. Fokusirano je na uzroke, umjesto na simptome te bazično radi na povratku u stanje ravnoteže i cjelovitosti i na taj način poništava temelje bolesti. Rekonektivno iscjeljivanje pomaže tijelu da se vrati u izvorno, zdravo stanje na staničnom nivou, a da pritom ništa ne dodaje niti oduzima.

Frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja donose iscjeljenje u širem spektru energije, svjetlosti i informacija koji harmonično utiče na tijelo i um. Priroda frekvencija  je realna, opipljiva i mjerljiva, te je možete zaista osjetiti, a sa druge strane je izvan onoga što je bilo klasično poznato kao energetsko iscjeljivanje. Rekonektivno iscjeljivanje ne ‘tretira’ nešto određeno, ne zahtijeva dijagnozu, složene korake, postupke ili rituale  i stoga nećete biti pitani o konkretnim razlozima dolaska na seansu.  Jednostavno povezujući se sa poljem frekvencija Rekonektivnog  iscjeljivanja, dolazi do promjena koje su za svakog ponaosob u tom trenutku optimalne.  Neka iscjeljenja budu trenutna, dok je za neke potrebno vrijeme da se „odmotaju“. Iskustva su različita – za nekoga je to mentalna jasnoća, iskustvo obilja u odnosima, duhovni napredak, rješenje zdravstvenih izazova..

Ako za vrijeme iscjeljivanja dozvolite sebi da se ponovno vratite u ravnotežu, kao što je to slučaj s mnogima, onda se to i dogodi. Iscjeljenje se ovdje ne sastoji u uklanjanju simptoma, nestanku bolesti, bola, slabosti i drugih smetnji normalnom funkcioniranju, nego upravo u dovođenju osobe u ravnotežu i stanje cjelovitosti na svim razinama.

 

Prirodni tok seanse. 

“Uđite. Lezite i zatvorite oči. Pustite sebe da plutate, ali nemojte zaspati.”

Dr Erik Perl 

 

Od Vas se očekuje da legnete leđima udobno (bez jastuka) na masažni krevet, da zatvorite oči i da budete relaksirani. Prepustite se. Opažajte zbivanja koja se odvijaju u tijelu i umu. Da bi najprikladnije primili energiju, svjetlost i informaciju, najbolje da budete u stanju otvorenosti i iščekivanja, bez konkretnih očekivanja i vezivanja za krajnji tok i efekat. Seansa traje oko 30 min. Imajte u vidu da prije seanse isključite mobilni aparat. Nakit možete da zadržite na vama, ako je udoban. 

Vaše prepuštanje seansi je od vitalnog značaja za njen tok. To znači ne truditi se, ne usmjeravati energiju, ne koncentrisati se, ne vizualizirati, ne meditirati, ne koristiti posebne tehnike disanja…Opažajte, prepustite se.

Rekonektivno iscjeljivanje  se izvodi u 3-4 seanse, uživo ili seansom na daljinu, u trajanju od 30 minuta. 

Seanse Rekonektivnog Iscjeljivanja  se mogu izvoditi i na daljinu bez obzira gdje se zapravo nalazite na planeti. Tako predstavljaju i odličnu opciju za osobe koje ne mogu putovati. U vezi je transfer informacija energijom, tako da su efekti  potpuno isti prilikom seanse uživo ili seanse na daljinu. 

NAKON ŠTO STE PRIMILI NEVJEROVATNE EFEKTE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA  MOŽDA ŽELITE KRENUTI IZVAN TJELESNOG I UMNOG ISCJELJENJA I OTKRITI KAKO VAM LIČNA REKONEKCIJA MOŽE KORISTITI DA NADOGRADITE, USMJERITE I UBRZATE VAŠ UMNI I TJELESNI POTENCIJAL.

Jezik